Velvet Kozmetika logo

Napozók

Velvet Kozmetika
Sun Care hidratáló SPF 34
 
 

Minden bőrtípusra, de különösen a nagyon érzékeny, gyulladásra hajlamos bőrökre készült ez a különösen magas, 34-es faktorú hidratáló fényvédőkrém. Igényesen összeállított hatóanyagainak köszönhetően a bőrt védi, táplálja, hidratálja. Nyugtató, gyulladáscsökkentő, hámvédő hatása gazdag aromaolaj tartalmának köszönhető ( levendula, cédrus, kamilla, koriander, menta, muskotályzsálya). A legkorszerűbb fizikai és kémiai fényvédők találhatók a készítményben jelentős mennyiségű antioxidáns anyaggal kombinálva. Aloe vera és alga tartalma a bőrön át való vízvesztést gátolja és fokozza a krém hidratáló és hűsítő hatását. Hipoallergén kozmetikum.
Hámlasztó kúrák és aroma kezelés időszaka alatt, és azt követően az otthoni bőrápoláshoz nélkülözhetetlen.

 

Sun Care Body lotion SPF 34
 
Velvet Kozmetika
 

A Nap káros sugarai ellen védő 34-es faktorú testápoló tej olyan összetevőkkel, melyek hipoallergén készítménnyé teszik. Minden bőrtípusra, de főleg az érzékeny, gyulladásra, foltosodásra hajlamos bőrökre nélkülözhetetlen a nyári időszakban. Főbb összetevői megegyeznek az arcra ajánlott 34-es faktorú hidratálóéval, de több vízálló alapanyagot tartalmaz, azonban egy kiadós úszás után mégis ajánlott újra kenni. Hidratáló, hűsítő, gyulladáscsökkentő, tápláló, bőrvédő és nyugtató hatása van.

 
Sun Care öregedésgátló nappali hidratáló SPF 30 és SPF 50
 
 

Hipoallergén, teljes napfényblokkoló hatással rendelkező kozmetikumok. A GIGI Sun Care fényvédő öregedésgátló hidratálói három hatást kombinálnak:

  • UVA és UVB sugarak elleni védelem
  • Meggátolja a napfény okozta bőröregedést (photo-aging)
  • Megőrzi a bőr hidratáltságát, rugalmasságát és biztosítja a bőr funkcióinak tökéletes működését.
  • A legújabb és leghatékonyabb UV-szűrőket és intenzív fiatalító hatóanyagokat tartalmazó készítmények.
 

A SPF 30-al ellátott fényvédőt ajánljuk mindenkinek, akinek nem érzékeny a bőrre csak napfény okozta bőröregedés ellen szeretne hatékonyan védekezni.

A SPF 50-el ellátott fényvédőt a legérzékenyebb és a pigmentfoltra hajlamos bőrűeknek ajánljuk. Magas fényvédelme mellett, aktív nyugtató, gyulladásgátló és csökkentő hatóanyagokat tartalmaz. Napallergiások is használhatják nem elsősorban napozáshoz, hanem mindennapi életük megkönnyítésére, fokozottan ügyelve arra, hogy a lakásból való távozás előtt félórával már kenje be ruhátlan testrészeit a készítménnyel.

Vissza