Velvet Kozmetika logo

Termékek

comp2

Kozmetikánkban szakembereink bőrdiagnosztikai tanácsadással szolgálnak, mely során bőrtípusának megfelelő professzionális arc és testápoló krémeket vásárolhat saját vagy ismerőse, barátai számára.

Arcápolás

Itt találja meg azon termékeinket amit kozmetikánkban használunk a kezelések során. Amennyiben valamelyik termékünk felketette érdeklődését és szeretné otthoni ápolásra használni kérem jelezze igényét személyesen kozmetikusunknál vagy küldje el rendelését e-mailen.

 

 

Testápolás

Tusfürdőktől a testápolókig mindent megtalál, amivel bőrét a leghatékonyabb módon tudja ápolni és kezelni. Bármelyik termékünket szeretné megvásárolni, kérem jelezze igényét személyesen kozmetikusunknál vagy küldje el rendelését e-mailen.

Napozók

Velvet Kozmetika
Sun Care hidratáló SPF 34
 
 

Minden bőrtípusra, de különösen a nagyon érzékeny, gyulladásra hajlamos bőrökre készült ez a különösen magas, 34-es faktorú hidratáló fényvédőkrém. Igényesen összeállított hatóanyagainak köszönhetően a bőrt védi, táplálja, hidratálja. Nyugtató, gyulladáscsökkentő, hámvédő hatása gazdag aromaolaj tartalmának köszönhető ( levendula, cédrus, kamilla, koriander, menta, muskotályzsálya). A legkorszerűbb fizikai és kémiai fényvédők találhatók a készítményben jelentős mennyiségű antioxidáns anyaggal kombinálva. Aloe vera és alga tartalma a bőrön át való vízvesztést gátolja és fokozza a krém hidratáló és hűsítő hatását. Hipoallergén kozmetikum.
Hámlasztó kúrák és aroma kezelés időszaka alatt, és azt követően az otthoni bőrápoláshoz nélkülözhetetlen. Tovább